Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Cantant i escriptor de cançons

  • 7
    Mecenes
  • 30.0
    mensuals
  • 161.72
    total

Què és el micromecenatge continu? (text)

En aquest text intento desgranar això del micromcenatge continuat.
Benvolguts i benvolgudes mecenes! Gràcies per fer-me costat i ajudar-me a fer possible els meus treballs!

Avui us volia parlar del micromecenatge continu, que és un sistema de suport i interacció constant que els seguidors ofereixen a un creador. Molt arrelat en els països anglosaxons (amb plataformes com Patreon), aquest mecanisme de cooperació li permet a l’artista mantenir la seva independència econòmica i sobirania artística, a canvi d’oferir unes recompenses exclusives que, com les aportacions dels seguidors, anomenades subscripcions, també són periòdiques. L'única diferència amb el micromecenatge que totes i tots coneixem és la periodicitat de les aportacions i les recompenses.

Aquí, s'anomena nivell de subscripció el que en el micromecenatge es coneix com a aportació. Cada nivell de subscripció té associat una aportació i una recompensa periòdica. El seguidor/a pot escollir quina aportació mensual s'adequa millor a les seves possibilitats. Per tant, en el micromecenatge continu, tant l'aportació del seguidor, com la recompensa que rep per part del creador, és mensual. A més, les subscripcions ofereixen recompenses amb un nivell d'interacció i participació molt més elevat, com trobades amb l'artista, espais de reflexió i debat conjunts, avançament dels treballs en construcció per tal de rebre la opinió dels seguidors, sopars, concerts personalitzats, etc., cosa que fa del micromecenatge continu un model d'èxit.

A casa nostra i en la nostra llengua, l’Aixeta és la pàgina que gestiona el micromecenatge continu, proporcionant a creadors i seguidors les eines per posar-se en contacte i iniciar el seu suport i la seva ajuda continuada. Us animo a visitar la meva pàgina de l’Aixeta i, si ho creieu oportú, fer-vos mecenes continuats d’aquest projecte musical i literari!

Hi podreu trobar 6 nivells de subscripció, que reben el nom de diferents parts de construcció d'una edificació: Fonament (2€/mes), Paret (4€/mes) Finestra(8€/mes), Porta (10€/mes), Sostre (15€/mes), Teulada (20€/mes).

Podeu fer-hi un cop d'ull aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca

Milers de gràcies per la vostra ajuda i pel vostre interès!
Una forta abraçada!

Cesk
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat