Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Cantant i escriptor de cançons

  • 7
    Subscribers
  • 30.0
    monthly
  • 137.9
    total

Què és el micromecenatge continu? (text)

En aquest text intento desgranar això del micromcenatge continuat.
Benvolguts i benvolgudes mecenes! Gràcies per fer-me costat i ajudar-me a fer possible els meus treballs!

Avui us volia parlar del micromecenatge continu, que és un sistema de suport i interacció constant que els seguidors ofereixen a un creador. Molt arrelat en els països anglosaxons (amb plataformes com Patreon), aquest mecanisme de cooperació li permet a l’artista mantenir la seva independència econòmica i sobirania artística, a canvi d’oferir unes recompenses exclusives que, com les aportacions dels seguidors, anomenades subscripcions, també són periòdiques. L'única diferència amb el micromecenatge que totes i tots coneixem és la periodicitat de les aportacions i les recompenses.

Aquí, s'anomena nivell de subscripció el que en el micromecenatge es coneix com a aportació. Cada nivell de subscripció té associat una aportació i una recompensa periòdica. El seguidor/a pot escollir quina aportació mensual s'adequa millor a les seves possibilitats. Per tant, en el micromecenatge continu, tant l'aportació del seguidor, com la recompensa que rep per part del creador, és mensual. A més, les subscripcions ofereixen recompenses amb un nivell d'interacció i participació molt més elevat, com trobades amb l'artista, espais de reflexió i debat conjunts, avançament dels treballs en construcció per tal de rebre la opinió dels seguidors, sopars, concerts personalitzats, etc., cosa que fa del micromecenatge continu un model d'èxit.

A casa nostra i en la nostra llengua, l’Aixeta és la pàgina que gestiona el micromecenatge continu, proporcionant a creadors i seguidors les eines per posar-se en contacte i iniciar el seu suport i la seva ajuda continuada. Us animo a visitar la meva pàgina de l’Aixeta i, si ho creieu oportú, fer-vos mecenes continuats d’aquest projecte musical i literari!

Hi podreu trobar 6 nivells de subscripció, que reben el nom de diferents parts de construcció d'una edificació: Fonament (2€/mes), Paret (4€/mes) Finestra(8€/mes), Porta (10€/mes), Sostre (15€/mes), Teulada (20€/mes).

Podeu fer-hi un cop d'ull aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca

Milers de gràcies per la vostra ajuda i pel vostre interès!
Una forta abraçada!

Cesk
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat