Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Cançó d'autor i poesia

  • 75
    Subscribers
Benvingut/benvinguda a la meva comunitat de mecenes! Fent-te'n membre m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical i a mantenir intacta la meva independència artística. Vols fer un cop d'ull als diferents nivells de subscripció i totes les recompenses? Moltes gràcies!
Terrenal
❤️ Tindràs accés en primícia a tot el meu contingut!

  • Música: cançons i videoclips.
  • Literatura: poemes, contes i articles.
  • Pòdcast: episodis d'Et dono casa meva.
  • Audiovisual: making-of, documentals i entrevistes.
  • Exclusiu per a mecenes: esbossos, versions, sorteigs i recomanacions.

📺 Cada trimestre, tindràs accés a una trobada virtual entre un servidor i els mecenes, on respondré les vostres preguntes, compartiré les novetats, intercanviarem opinions, i realitzaré un petit concert!

🎉 Entrada (per a dues persones) al festival anual de mecenes! Festa exclusiva per als subscriptors: presencial, amb piscolabis i concert de Cesk Freixas en directe.

🙏🏼 El teu nom apareixerà als agraïments i crèdits de tots els meus discos, llibres i videoclips!
2.00 € monthly
Celestial
😄 A més a més del que trobaràs al nivell Terrenal...

💬 Tindràs accés exclusiu al grup de Telegram per a mecenes, on podràs conèixer, parlar, debatre, decidir, comentar... amb els altres subscriptors i un servidor! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al grup de Telegram)

📝 Tindràs accés al document col·laboratiu des d'on podràs proposar temàtiques per a les meves creacions, fent tot tipus de contribucions i esmenes per millorar el material que hi compartiré. A més a més, sempre seràs la primera persona en conèixer quins seran els meus propers projectes! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al document col·laboratiu)

🎭 Cada cop que presenti un nou espectacle, disposaràs de dues entrades per assistir a l'actuació inaugural!
5.00 € monthly
Suprem
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal i Celestial...

🎁 Cada cop que publiqui un disc o llibre nou, en rebràs un exemplar signat a casa!

🎶 Benvinguda com a mecenes suprem: et faré una cançó a mida com a agraïment al teu suport! Hi cantaré allò que vulguis, i l'enregistraré perquè la puguis guardar o regalar a qui més t'estimis! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al formulari per enviar-me informació en relació a la cançó a mida)

🎙️ Cada cop que entri a l'estudi de so per gravar un nou treball discogràfic, podràs venir (sol o acompanyat) per veure part del procés creatiu i conèixer com s'enregistren les cançons!
10.00 € monthly
Galàctic
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial i Suprem...

👕 Després de sis mesos de subscripció, rebràs, en estricta exclusiva, la samarreta oficial de CF, reservada únicament pels mecenes del nivell Galàctic (i Universal)! Podràs personalitzar el nom i el número que lluiràs a l'esquena! Pots veure el disseny de la samarreta clicant en aquest enllaç.
25.00 € monthly
Universal
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial, Suprem i Galàctic...

🏡 Després d'un any de subscripció, vindré a fer un concert a casa teva! Podràs convidar un màxim de 25 persones, dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans.
50.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly