Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 99
    Mecenes

Comentaris i m'agrades

Coses noves i guapes que estan passant a l'Aixeta ;)
Hola, amics, seguidors i mecenes! Com sabeu, des de fa un any que sóc el director de l'Aixeta, aquesta plataforma de micromecenatge continu que dóna suport a la creació de contingut cultural en llengua catalana.

Una de les feines que estem fent des de fa mesos és anar reformulant, millorant i actualitzant la plataforma, per tal de fer-la més accessible, i també més útil, tant per als creadors que hi acollim, com pels seguidors i mecenes que ens doneu suport. Doncs una d'aquestes noves funcionalitats que hem implementat recentment és la possibilitat de deixar comentaris i m'agrades (els famosos likes) a publicacions com aquesta.

En els darrers mesos hem reestructurat moltes seccions, i hem introduït un gran número de novetats (com les seccions de contacte i agenda pels creadors). La nostra idea és poder col·locar l'Aixeta al mateix nivell que altres plataformes de micromecenatge continu, que tenen un caràcter internacional, com Patreon o Ko-fi. Amb millores com aquestes, estem convençuts que, gota a gota (aquesta és la filosofia de l'Aixeta), hi arribarem. En els propers mesos, si tot va com preveiem (creuem els dits), arribaran coses guapíssimes...!

Què, em deixeu algun comentari? ;)
Cesk Freixas
26 Juny 2024

Comentaris (7)

L'Aixeta

Visca! ;)

Montserrat Plana Bassols

Molt bé! :-)

Eva Serra Vila

Molt bé! Enhorabona!

MARGARIDA CLERIS

BONA INICIATIVA

Maria Gajas Roig

Visca!!!

Tomàs Manzanares Balsells

Gràcies Cesc i equip per tota la feina que aneu fent!! Ànims pels nous canvis!!

Salvador Calatayud Navarro

Gracies Cesk, per tot el treball que feu. Molta sort!!

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.