Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Cantant i escriptor de cançons

 • 5
  Mecenes
 • 18.0
  mensuals
 • 0.0
  total
Vols rebre recompenses exclusives i úniques a canvi de donar-me el teu suport? ;)
Fonament
Hi ets. I això, per a mi, és una gran notícia. Rebre el teu suport és molt important: gràcies, de tot cor! Amb aquesta aportació:

 • Dones el teu suport perquè aquest projecte tingui continuïtat.
 • Participaràs directament, cada any, al sorteig de dues entrades per assistir a un dels meus concerts. 
Vull que quedi clar: la teva ajuda és tan important com la dels mecenes que participen amb aportacions més grans.
2,00 € mensuals
Paret
El teu suport és imprescindible: gràcies per fer-me costat! Amb aquesta aportació:

 • Disposaràs, cada any, de dues entrades per assistir a un dels meus concerts.
 • També et pertocarà, una vegada a l'any, una samarreta i un disc (a escollir).
4,00 € mensuals
Finestra
Realment sents amor per la creació, i estàs plenament disposat a donar-me un cop de mà. M'emociona la teva implicació: gràcies! Amb aquesta aportació, tindràs a la teva disposició:

 • Cada any, dues entrades per assistir com a públic a un dels meus concerts.
 • Com a recompensa exclusiva, podràs participar i aparèixer en un dels meus vídeos (videoclips, curtmetratges, documentals...).
 • A més, mensualment, rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
8,00 € mensuals
Porta
La veritat és que 10€ al mes són molts diners, i demostres ser un apassionat de la cultura i de la música. T'estic enormement agraït i espero no decebre't. Amb aquest nivell de subscripció tindràs:

 • Un cop l'any, dues entrades per assistir en un dels meus concerts, aquell mateix dia podràs fer-me una visita al backstage (zona de camerinos), i t'asseguro una dedicatòria personalitzada durant l'actuació en directe.
 • A més, mensualment, com passa en el nivell de subscripció Finestra, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
10,00 € mensuals
Sostre
Aquest és el segon nivell de subscripció més alt. Voldria donar-te les gràcies per implicar-te d'aquesta manera amb mi. De debò, infinites gràcies. Amb la teva aportació:

 • Podràs venir amb mi a col·laborar a l'estudi de gravació (enregistrant una cançó, un instrument, una poesia...).
 • També tindràs, un cop l'any, dues entrades per assistir a un dels meus concerts, amb accés exclusiu al backstage (zona de camerinos), dedicatòria personalitzada durant el concert i sopar amb tot l’equip (músics, mànager, tècnics i jo).
 • A més, mensualment, com passa en els nivells de subscripció Finestra i Porta, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
15,00 € mensuals
Teulada
Et trobes en el nivell de subscripció més alt. De tot cor, moltes gràcies per fer possible un projecte cultural com aquest. Amb aquesta aportació mensual:

 • Podràs gaudir, una vegada a l'any, d'un concert exclusiu per a tots els mecenes del nivell de subscripció Teulada.
 • També tindràs, un cop l'any, dues entrades per assistir a un dels meus concerts, amb accés exclusiu al backstage (zona de camerinos), dedicatòria personalitzada durant el concert i sopar amb tot l’equip (músics, mànager, tècnics i jo).
 • A més, mensualment, com passa en els nivells de subscripció Finestra, Porta i Sostre, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
20,00 € mensuals
Jardí
Moltes persones m'heu preguntat si és possible fer donacions extres. I aquesta és la meva resposta: sí. El jardí no és necessari per a viure: totes i tots ho sabem. Però ens fa la vida una mica més senzilla i agradable. Aquest és el sentit del títol del nivell de subscripció. Vols donar suport a aquest projecte i vols fer-ho perquè et ve de gust. Gràcies, jo ja no tinc paraules!

Amb aquest nivell de subscripció fas possible que tot això agafi noves dimensions. La teva col·laboració extra tindrà les recompenses que tu vulguis. Ho parlarem de forma directa entre tu i jo, i trobarem la manera més idònia de col·laborar. Tot quedarà obert, a l'aire lliure, com un jardí: tot serà possible.

Recorda que pots cancel·lar la subscripció o canviar-la a un altre nivell sempre que ho desitgis ;)
50,00 € mensuals
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat