Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Cantant i escriptor de cançons

 • 7
  Mecenes
 • 30.0
  mensuals
 • 161.72
  total
Vols rebre recompenses exclusives i úniques a canvi de donar-me el teu suport? ;)
Fonament
Hi ets. I això, per a mi, és una gran notícia. Rebre el teu suport és molt important: gràcies, de tot cor! Amb aquesta aportació:

 • Dones el teu suport perquè aquest projecte tingui continuïtat.
 • Participaràs directament, cada any, al sorteig de dues entrades per assistir a un dels meus concerts. 
Vull que quedi clar: la teva ajuda és tan important com la dels mecenes que participen amb aportacions més grans.
2,00 € mensuals
Paret
El teu suport és imprescindible: gràcies per fer-me costat! Amb aquesta aportació:

 • Disposaràs, cada any, de dues entrades per assistir a un dels meus concerts.
 • També et pertocarà, una vegada a l'any, una samarreta i un disc (a escollir).
4,00 € mensuals
Finestra
Realment sents amor per la creació, i estàs plenament disposat a donar-me un cop de mà. M'emociona la teva implicació: gràcies! Amb aquesta aportació, tindràs a la teva disposició:

 • Cada any, dues entrades per assistir com a públic a un dels meus concerts.
 • Com a recompensa exclusiva, podràs participar i aparèixer en un dels meus vídeos (videoclips, curtmetratges, documentals...).
 • A més, mensualment, rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
8,00 € mensuals
Porta
La veritat és que 10€ al mes són molts diners, i demostres ser un apassionat de la cultura i de la música. T'estic enormement agraït i espero no decebre't. Amb aquest nivell de subscripció tindràs:

 • Un cop l'any, dues entrades per assistir en un dels meus concerts, aquell mateix dia podràs fer-me una visita al backstage (zona de camerinos), i t'asseguro una dedicatòria personalitzada durant l'actuació en directe.
 • A més, mensualment, com passa en el nivell de subscripció Finestra, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
10,00 € mensuals
Sostre
Aquest és el segon nivell de subscripció més alt. Voldria donar-te les gràcies per implicar-te d'aquesta manera amb mi. De debò, infinites gràcies. Amb la teva aportació:

 • Podràs venir amb mi a col·laborar a l'estudi de gravació (enregistrant una cançó, un instrument, una poesia...).
 • També tindràs, un cop l'any, dues entrades per assistir a un dels meus concerts, amb accés exclusiu al backstage (zona de camerinos), dedicatòria personalitzada durant el concert i sopar amb tot l’equip (músics, mànager, tècnics i jo).
 • A més, mensualment, com passa en els nivells de subscripció Finestra i Porta, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
15,00 € mensuals
Teulada
Et trobes en el nivell de subscripció més alt. De tot cor, moltes gràcies per fer possible un projecte cultural com aquest. Amb aquesta aportació mensual:

 • Podràs gaudir, una vegada a l'any, d'un concert exclusiu per a tots els mecenes del nivell de subscripció Teulada.
 • També tindràs, un cop l'any, dues entrades per assistir a un dels meus concerts, amb accés exclusiu al backstage (zona de camerinos), dedicatòria personalitzada durant el concert i sopar amb tot l’equip (músics, mànager, tècnics i jo).
 • A més, mensualment, com passa en els nivells de subscripció Finestra, Porta i Sostre, també rebràs al teu correu electrònic diverses sorpreses: avançaments de les meves cançons, esbossos de poesies, fotografies, dibuixos, articles, i et demanaré directament la teva ajuda i la teva opinió sobre diversos aspectes del procés de creació del projecte que tingui entre les mans...
20,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat