Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

 • 97
  Mecenes

Biografia

Cesk Freixas és cantant, poeta i escriptor de cançons. Nascut l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles, un petit poble situat al nord del Penedès, ha publicat nou discos, tres llibres de poesia i tres contes infantils. El darrer treball discogràfic es titula “Direm nosaltres” (U98 Music, 2022), i consta únicament de poemes musicats del llibre homònim de Roc Casagran, escriptor sabadellenc que sovint puja als escenaris amb Cesk Freixas per realitzar tot tipus d’espectacles poètics i musicals.

Aquest 2024, Cesk Freixas celebra el seu 20è aniversari damunt dels escenaris, i compartirà aquest festeig al llarg de tot l’any, fins la primavera de 2025, amb un nou espectacle, una nova banda i un repertori creat especialment per a l’ocasió, integrat amb les peces més representatives de la seva discografia. El maig de 2025 el cantautor penedesenc aturarà el seu projecte musical durant un temps. Amb l’anunci d’aquest comiat, Freixas també ha fet públic que, abans d’apartar-se temporalment del cadafal, publicarà el seu desè disc, coincidint amb la commemoració dels 20 anys de trajectòria professional. Es tractarà d’un treball en directe, el primer de la seva discografia, que recollirà cançons que s’hauran enregistrat al llarg de la gira.

Estadístiques generals

 • 97
  Mecenes
 • 85
  Publicacions
 • 176
  seguidors