Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Cançó d'autor i poesia

  • 105
    Mecenes
Benvingut/benvinguda a la meva comunitat de mecenes! Fent-te'n membre m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical i a mantenir intacta la meva independència artística. Vols fer un cop d'ull als diferents nivells de subscripció i totes les recompenses? Moltes gràcies!
Terrenal
❤️ Tindràs accés en primícia a tot el meu contingut!

📺 Cada semestre, tindràs accés a una trobada virtual entre un servidor i els mecenes!

🎉 Entrada (per a dues persones) al festival anual de mecenes! Festa exclusiva per als subscriptors: presencial, amb piscolabis i concert de Cesk Freixas en directe.

🙏🏼 El teu nom apareixerà als agraïments i crèdits de tots els meus discos, llibres i videoclips!
2,00 € mensuals
Celestial
😄 A més a més del que trobaràs al nivell Terrenal...

💬 Tindràs accés exclusiu al grup de Telegram per a mecenes! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al grup de Telegram)

📝 Tindràs accés al document col·laboratiu des d'on podràs fer contribucions per a les meves creacions! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al document col·laboratiu)

🎭 Cada cop que presenti un nou espectacle, disposaràs de dues entrades per assistir a l'actuació inaugural!
5,00 € mensuals
Suprem
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal i Celestial...

🎁 Cada cop que publiqui un disc o llibre nou, en rebràs un exemplar signat a casa!

🎶 Benvinguda com a mecenes suprem: et faré una cançó a mida com a agraïment al teu suport! (Un cop siguis subscriptor d'aquest nivell, clica aquí per saber com accedir al formulari per enviar-me informació en relació a la cançó a mida)

🎙️ Cada cop que entri a l'estudi de so per gravar un nou treball discogràfic, podràs venir (sol o acompanyat) per conèixer com s'enregistren les cançons!
10,00 € mensuals
Galàctic
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial i Suprem...

👕 Després de sis mesos de subscripció, rebràs, en estricta exclusiva, la samarreta oficial de CF, reservada únicament pels mecenes del nivell Galàctic (i Universal)! Podràs personalitzar el nom i el número que lluiràs a l'esquena! Pots veure el disseny de la samarreta clicant en aquest enllaç.
25,00 € mensuals
Universal
😄 A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial, Suprem i Galàctic...

🏡 Després d'un any de subscripció, vindré a fer un concert a casa teva! Podràs convidar un màxim de 25 persones, dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual