Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 99
    Mecenes
Benvingut/benvinguda a la meva comunitat de mecenes! Fent-te'n membre m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical i a mantenir intacta la meva independència artística. Vols fer un cop d'ull als diferents nivells de subscripció i totes les recompenses? Moltes gràcies!
Terrenal
  • Tindràs accés en primícia a tot el meu contingut!
  • Cada semestre, tindràs accés a una trobada virtual entre un servidor i els mecenes!
  • Entrada (per a dues persones) al festival anual de mecenes! Festa exclusiva per als subscriptors: presencial, amb piscolabis i actuació de Cesk Freixas en directe.
  • El teu nom apareixerà als agraïments i crèdits de tots els meus discos i llibres!
2,00 € mensuals
Celestial
A més a més del que trobaràs al nivell Terrenal...

5,00 € mensuals
Suprem
A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal i Celestial...

10,00 € mensuals
Galàctic
A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial i Suprem...

  • Després de sis mesos de subscripció ininterrompuda, rebràs, en estricta exclusiva, la samarreta oficial de CF, reservada únicament pels mecenes del nivell Galàctic (i Universal)! Podràs personalitzar el nom i el número que lluiràs a l'esquena! Pots veure el disseny de la samarreta clicant en aquest enllaç.
25,00 € mensuals
Universal
A més a més del que trobaràs als nivells Terrenal, Celestial, Suprem i Galàctic...

  • Després d'un any de subscripció ininterrompuda, vindré a fer un concert a casa teva! Podràs convidar un màxim de 25 persones, dins l'àmbit geogràfic dels Països Catalans.
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual