Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Subscribers

Nous nivells de subscripció!

Benvolguts seguidors i mecenes, com va? Espero que estigueu bé! He reestructurat alguns nivells de subscripció, ordenant les recompenses existents i afegint-ne de noves. També he incorporat dos nivells més de subscripció. Us en faig un resum ràpid tot seguit:

  • La trobada virtual bimensual entre un servidor i mecenes passa al nivell de subscripció més baix (Terrenal). D'aquesta manera, TOTS els mecenes i subscriptors hi podran accedir.
  • Amb aquesta reestructuració, el segon nivell (Celestial) compta amb dues recompenses noves: accés al document col·laboratiu des d'on podràs proposar temàtiques per a les meves futures creacions, i dues entrades per al concert de presentació de cada nou espectacle.
  • Per acabar, hi he afegit dos nivells més: Galàctic (25€ mensuals) i Universal (50€ mensuals).
  • Nivell de subscripció Galàctic: compta amb la samarreta oficial de CF. Després de sis mesos de subscripció, rebràs, en estricta exclusiva, aquesta peça de roba única, reservada només pels mecenes del nivell Galàctic! Podràs personalitzar el nom i el número que lluiràs a l'esquena! Pots veure el disseny de la samarreta clicant en aquest enllaç.
  • Nivell de subscripció Universal: després d'un any de subscripció, vindré a fer un concert a casa teva!
Cesk Freixas
23 November 2022