Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenas

2024: 20 anys, 10è disc


Benvolguts amics:

El 2024 serà un any de celebració, ja que farà 20 anys (dues dècades!) que vaig fer el meu primer concert. Estic preparant diversos projectes per aquesta efemèride tan bonica i esperada. Alguns d'aquests projectes tenen a veure amb la literatura (un nou llibre!), amb un nou espectacle en directe, d'altres amb noves cançons (que començarem a presentar a la tardor), i fins i tot amb un tipus de treball discogràfic que mai no hem publicat: el meu primer disc en directe! Un nou disc que serè el número 10 de la meva discografia...! Ai, ai, ai... quantes coses!

Fins ara, per finançar projectes concrets, com un nou disc, havia fet servir el micromecenatge clàssic, com passa a Verkami, però fa mesos que estic construint la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge continu dels Països Catalans. El sistema és molt senzill i similar que a Verkami, amb l'única diferència de la periodicitat. Si a Verkami feu una única aportació i, a canvi, rebeu una única recompensa, a l'Aixeta les aportacions són mensuals (a través d'una subscripció) i les recompenses són periòdiques i úniques, amb caràcter exclusiu, sempre. Hi podreu trobar diversos nivells de subscripció, que s'adapten a les vostres possibilitats, interessos i necessitats. Són els següents i podreu subscriure-vos-hi des de la pestanya de subscripcions:


En aquest projecte musical, fet de cançó d'autor i des dels marges, sense gaires altaveus ni possibilitats d'accedir a l'espai mediàtic, precisament per la mirada posada cap a la protesta, la crítica i la construcció col·lectiva, rebre el vostre suport és imprescindible per poder seguir publicant treballs discogràfics i tot el que se'n deriva. És per aquest motiu que seria tot un honor i un autèntic goig tenir-vos com a subscriptors i membres a la comunitat de mecenes de l'Aixeta, per seguir fent, de forma comuna, cançons escrites en la nostra llengua, que creïn un espai per al debat i que parlin dels nostres Països Catalans.

L'objectiu que he marcat, per tal de fer possible tots els projectes que tenen a veure amb la celebració del meu 20è aniversari damunt dels escenaris, és simple, concret i és el següent:

Arribar als 100 mecenes


  • podré dur a terme la gravació del meu 10è disc (el meu primer disc en directe!), que publicarem a la primavera del 2024!
  • podré publicar el llibre de fotografies, cançons i poemes pel 20è aniversari, que editarem a la primavera del 2024!
  • podré enregistrar les cançons soltes de celebració que presentarem a partir de la tardor d'aquest 2023!
  • podré fer possible la producció del nou espectacle que presentarem tot el 2024!

Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes! Tindràs accés a contingut exclusiu i gaudiràs de recompenses úniques! ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

Moltes gràcies pel vostre suport, com sempre, de tot cor!
Salut per a tothom!
Cesk Freixas
04 junio 2023