Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenas

Dietari de gravació. Papallones en un cos sencer. Primer episodi.

Dietari de gravació. Papallones en un cos sencer. Primer episodi.
Papallones en un cos sencer. Hem entrat a l’estudi per enregistrar les cançons del meu 9è disc. Tindrem una casa nova durant les properes setmanes; gràcies Beat Garden, gràcies Pau Romero. Cada vegada que s’aproximen els Perseids, després de veure alguna espurna fugaç desprenent-se del cel, procuro tancar els ulls molt fort, per gaudir al màxim aquella sensació d’haver presenciat un espectacle irrepetible. Així visc la gravació d’un disc, com una experiència d’univers, un impossible desxifrat, una magnífica manera de viure en un estudi de so. És un ritual perfecte, un temple inqüestionable, una immerescuda sort. Els nervis de totes les selectivitats se m’acumulen a les mans i als braços, i la veu s’embolica amb fils de cotó fluix per sortir i mudar-se amb vestits de purpurina. Quina il·lusió, tot això, ara i encara. Ara, encara i sempre. M’encomano a Sant Victor Nin i que sigui el que la tècnica i les emocions vulguin. Anem(-hi)!.

“La nostra cançó és foc de pur amor. És el cant universal, cadenat que farà triomfar el dret de viure en pau”. Victor Jara.

[VÍDEO] Dietari de gravació. Papallones en un cos sencer. Primer episodi.

~
Fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!