Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenes

L'embranzida final


Bon dia gèlid de dijous, amics i amigues! Estic fent la darrera empenta en aquesta primera fase de donar a conèixer la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta en tots aquells espais on penso que pot ser interessant explicar-ho: xarxes socials, agenda de contactes, espais escènics, contextos professionals...

Des de fa uns mesos he volgut detallar, de forma didàctica, el funcionament del micromecenatge continuat, amb el sistema i el binomi de les subscripcions-recompenses. Vaig marcar-me que el 31 de gener seria l'últim dia on insistiria, de manera tan directa i persistent, amb l'existència de la meva comunitat de mecenes. Actualment sou gairebé 60 mecenes i em sento plenament acompanyat. En tots els sentits...!

El micromecenatge continu em permet autogestionar el projecte musical i, més important, mantenir intacta la meva independència artística. A partir d'ara, molt del meu contingut el vehicularé a través de la comunitat de mecenes. Algunes coses només es podran veure/sentir/llegir per aquí, en exclusiva. D'altres, com sempre, les aniré compartint a tot arreu.

I, en aquesta embranzida final, hi ha un regalàs que, ara mateix, només el podran tenir els propers 3 nous mecenes. Mireu, mireu:

Disc Direm nosaltres
Manuscrit original i signat d'una cançó
Llibre de poesia El delta de les paraules
Postal de La intensitat, il·lustrada per Marta Bellvehí
Samarreta Estima la música, odia el feixisme, dissenyada per Aida Eme

No us ho perdeu! Si encara no ho sou, feu-vos membres de la comunitat de mecenes, accediu a contingut exclusiu i recompenses úniques (els mecenes reben obsequis i sorpreses constantment...!), i emporteu-vos aquest fantàstic lot de benvinguda! https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions
Cesk Freixas
26 Gener 2023