Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Subscribers

1a Trobada Virtual!


Sí, mecenes: arriba la 1a Trobada Virtual! Aquest esdeveniment s'anirà repetint cada trimestre, i serà una oportunitat única per compartir amb vosaltres totes les novetats, i molts dels projectes que tinc entre mans (i que vosaltres coneixereu en primícia, és clar!). Hi respondré totes les vostres preguntes, farem un intercanvi d'opinions, i hi realitzaré un petit concert, cantant i interpretant aquelles cançons que vosaltres em digueu! Què, en teniu ganes? Jo moltíssimes...!

Quins requisits calen per poder-hi assistir?
> Per poder assistir com a espectador a la 1a Trobada Virtual és imprescindible ser membre de la comunitat de mecenes. És a dir, es tracta d'un esdeveniment exclusiu per a mecenes. Si hi vols tenir accés, així com gaudir de tot el contingut i totes les recompenses, és molt senzill: tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals) i fes-te mecenes!

Quan es realitzarà?
> La 1a Trobada Virtual serà el diumenge 12 de març de 2023 a les set del vespre (19.00h).

On es realitzarà?
> La plataforma que utilitzarem serà Youtube, on habilitarem un xat i hi podreu interactuar de forma senzilla i directa.

Quina durada tindrà?
> La Trobada Virtual tindrà una durada aproximada d'uns 60 minuts.

Com accedir a la 1a Trobada Virtual?
> Fes clic en aquest enllaç!
Cesk Freixas
23 February 2023