Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenas

1a Trobada Virtual!


Sí, mecenes: arriba la 1a Trobada Virtual! Aquest esdeveniment s'anirà repetint cada trimestre, i serà una oportunitat única per compartir amb vosaltres totes les novetats, i molts dels projectes que tinc entre mans (i que vosaltres coneixereu en primícia, és clar!). Hi respondré totes les vostres preguntes, farem un intercanvi d'opinions, i hi realitzaré un petit concert, cantant i interpretant aquelles cançons que vosaltres em digueu! Què, en teniu ganes? Jo moltíssimes...!

Quins requisits calen per poder-hi assistir?
> Per poder assistir com a espectador a la 1a Trobada Virtual és imprescindible ser membre de la comunitat de mecenes. És a dir, es tracta d'un esdeveniment exclusiu per a mecenes. Si hi vols tenir accés, així com gaudir de tot el contingut i totes les recompenses, és molt senzill: tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals) i fes-te mecenes!

Quan es realitzarà?
> La 1a Trobada Virtual serà el diumenge 12 de març de 2023 a les set del vespre (19.00h).

On es realitzarà?
> La plataforma que utilitzarem serà Youtube, on habilitarem un xat i hi podreu interactuar de forma senzilla i directa.

Quina durada tindrà?
> La Trobada Virtual tindrà una durada aproximada d'uns 60 minuts.

Com accedir a la 1a Trobada Virtual?
> Fes clic en aquest enllaç!
Cesk Freixas
23 febrero 2023