Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Subscribers

2a Trobada Virtual!

Diumenge 12 de novembre, a les 18.00h: no et perdis la 2a Trobada Virtual!

Benvolguts i benvolgudes mecenes... arriba la 2a Trobada Virtual! El passat mes de març vam estrenar-nos amb aquest nou format de proximitat, realitzant la primera trobada virtual d'aquesta comunitat de mecenes, i aquest novembre viurem la segona! Com sabeu, aquest esdeveniment es va repetint cada semestre, i és una oportunitat única per compartir amb vosaltres totes les novetats, i molts dels projectes que tinc entre mans (i que vosaltres coneixereu en primícia, és clar!). Hi respondré totes les vostres preguntes, farem un intercanvi d'opinions, i potser fins i tot hi podreu sentir alguna coseta nova... :)

Quins requisits calen per poder-hi assistir?
> Per poder assistir com a espectador a la 2a Trobada Virtual és imprescindible ser membre de la comunitat de mecenes. És a dir, es tracta d'un esdeveniment exclusiu per a mecenes. Si hi vols tenir accés, així com gaudir de tot el contingut i totes les recompenses, és molt senzill: tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals) i fes-te mecenes!

Quan es realitzarà?
> La 2a Trobada Virtual serà el diumenge 12 de novembre de 2023 a les sis del vespre (18.00h).

On es realitzarà?
> La plataforma que utilitzarem serà Youtube, on habilitarem un xat i hi podreu interactuar de forma senzilla i directa.

Quina durada tindrà?
> La Trobada Virtual tindrà una durada aproximada d'uns 45 minuts.

Com accedir a la 2a Trobada Virtual?
> Fes clic en aquest enllaç!
Cesk Freixas
06 November 2023