Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 97
    Mecenas

2a Trobada Virtual!

Diumenge 12 de novembre, a les 18.00h: no et perdis la 2a Trobada Virtual!

Benvolguts i benvolgudes mecenes... arriba la 2a Trobada Virtual! El passat mes de març vam estrenar-nos amb aquest nou format de proximitat, realitzant la primera trobada virtual d'aquesta comunitat de mecenes, i aquest novembre viurem la segona! Com sabeu, aquest esdeveniment es va repetint cada semestre, i és una oportunitat única per compartir amb vosaltres totes les novetats, i molts dels projectes que tinc entre mans (i que vosaltres coneixereu en primícia, és clar!). Hi respondré totes les vostres preguntes, farem un intercanvi d'opinions, i potser fins i tot hi podreu sentir alguna coseta nova... :)

Quins requisits calen per poder-hi assistir?
> Per poder assistir com a espectador a la 2a Trobada Virtual és imprescindible ser membre de la comunitat de mecenes. És a dir, es tracta d'un esdeveniment exclusiu per a mecenes. Si hi vols tenir accés, així com gaudir de tot el contingut i totes les recompenses, és molt senzill: tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals) i fes-te mecenes!

Quan es realitzarà?
> La 2a Trobada Virtual serà el diumenge 12 de novembre de 2023 a les sis del vespre (18.00h).

On es realitzarà?
> La plataforma que utilitzarem serà Youtube, on habilitarem un xat i hi podreu interactuar de forma senzilla i directa.

Quina durada tindrà?
> La Trobada Virtual tindrà una durada aproximada d'uns 45 minuts.

Com accedir a la 2a Trobada Virtual?
> Fes clic en aquest enllaç!
Cesk Freixas
06 noviembre 2023

Comentarios (0)

Escribe un comentario

Para añadir un comentario, inicia tu sesión o regístrate.