Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Subscribers

Objectiu inicial assolit!


Moltes gràcies, subscriptors i mecenes! Aquesta comunitat de mecenes ha arribat als 50 membres, i això vol dir que s'ha assolit el primer dels objectius: arribar als 50 mecenes!

🎉 ASSOLIT! [Objectiu inicial] Quan arribem als 50 mecenes... podré cobrir les despeses bàsiques per al manteniment i el funcionament d'aquest projecte musical! Eines digitals, espais de formació, estudis de so, locals d'assaig, material artístic... I podré assegurar un episodi mensual del podcast Et dono casa meva!

El segon objectiu que tenim a l'horitzó és el d'arribar als 100 mecenes. A partir d'ara el perseguirem, per tal d'aconseguir totes les millores que aportaran en aquest projecte musical i cultural.

[Segon objectiu] Quan arribem als 100 mecenes... cada any podré publicar videoclips, documentals, concerts en directe i material audiovisual amb caràcter professional! Podré enregistrar els episodis del podcast Et dono casa meva en un estudi habilitat!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!
Cesk Freixas
18 January 2023