Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenes

Objectiu inicial assolit!


Moltes gràcies, subscriptors i mecenes! Aquesta comunitat de mecenes ha arribat als 50 membres, i això vol dir que s'ha assolit el primer dels objectius: arribar als 50 mecenes!

🎉 ASSOLIT! [Objectiu inicial] Quan arribem als 50 mecenes... podré cobrir les despeses bàsiques per al manteniment i el funcionament d'aquest projecte musical! Eines digitals, espais de formació, estudis de so, locals d'assaig, material artístic... I podré assegurar un episodi mensual del podcast Et dono casa meva!

El segon objectiu que tenim a l'horitzó és el d'arribar als 100 mecenes. A partir d'ara el perseguirem, per tal d'aconseguir totes les millores que aportaran en aquest projecte musical i cultural.

[Segon objectiu] Quan arribem als 100 mecenes... cada any podré publicar videoclips, documentals, concerts en directe i material audiovisual amb caràcter professional! Podré enregistrar els episodis del podcast Et dono casa meva en un estudi habilitat!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!
Cesk Freixas
18 Gener 2023