Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Subscribers

⭐ Objectius

Objectiu actual: arribar als 100 mecenes

Mecenes actuals: 86 | 86%
🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪⬜⬜

~
🎉 ASSOLIT! [Objectiu inicial] Quan arribem als 50 mecenes... podré cobrir les despeses bàsiques per al manteniment i el funcionament d'aquest projecte musical! Eines digitals, espais de formació, estudis de so, locals d'assaig, material artístic... I podré assegurar un episodi mensual del podcast Et dono casa meva!

[Segon objectiu] Quan arribem als 100 mecenes... cada any podré publicar videoclips, documentals, concerts en directe i material audiovisual amb caràcter professional! Anualment, també podré engegar un projecte solidari amb una entitat social diferent (creant-ne una cançó, un videoclip i un documental), i enregistrar els episodis del podcast Et dono casa meva en un estudi habilitat!

[Tercer objectiu] Quan arribem als 150 mecenes... cada any podré entrar a l'estudi per gravar senzills i cançons soltes, i cada dos anys podré enregistrar un disc, sense dependre de la quantitat de concerts, ni de les discogràfiques, els programadors o els festivals! Els episodis del podcast Et dono casa meva podran passar a ser en directe!

[Quart objectiu] Quan arribem als 200 mecenes... gràcies a les vostres subscripcions i a la comunitat de mecenes, aquest projecte musical assumirà la plena autogestió i gaudirà d'una independència artística total! A més, podré convocar un certamen de difusió musical adreçat a les noves propostes de cançó d'autor en llengua catalana, i els episodis del podcast Et dono casa meva seran enregistrats i editats en vídeo!

[Cinquè objectiu] Quan arribem als 250 mecenes... podré mantenir aquest projecte musical amb la dignitat de la precarietat zero, millorant les condicions laborals de totes les persones que intervenen en els processos creatius. També podré començar a construir un estudi professional de gravació propi! Per primera vegada, podré crear un festival cultural anual on la cançó d'autor, la poesia i el debat en seran el pal de paller.

[Objectiu final] Quan arribem als 300 mecenes... amb estudi de so propi, tindré el control absolut d'aquesta proposta musical, funcionant amb absoluta independència. Això vol dir que, gràcies a les vostres subscripcions, podré crear el meu propi segell discogràfic i editorial, publicant obres meves i contribuint a editar les d'altres creadors!

~
Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!
Cesk Freixas
28 November 2022