Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Poemes, contes i cançons

  • 104
    Mecenas

⭐ Objectius

Objectiu actual: arribar als 50 mecenes
Mecenes actuals: 37 | 74%
🟪🟪🟪🟪🟪🟪 🟪 ⬜⬜⬜

~

[Objectiu inicial] Quan arribem als 50 mecenes... podré cobrir les despeses bàsiques per al manteniment i el funcionament d'aquest projecte musical! Eines digitals, espais de formació, estudis de so, locals d'assaig, material artístic... I podré enregistrar els episodis del podcast Et dono casa meva en un estudi professional!

[Segon objectiu] Quan arribem als 100 mecenes... cada any podré publicar videoclips, documentals, concerts en directe i material audiovisual amb caràcter professional! El podcast Et dono casa meva passarà a ser quinzenal!

[Tercer objectiu] Quan arribem als 150 mecenes... cada any podré entrar a l'estudi per gravar senzills i cançons soltes, i cada dos anys podré enregistrar un disc, sense dependre de la quantitat de concerts, ni de les discogràfiques, els programadors o els festivals! El podcast Et dono casa meva passarà a ser setmanal!

[Objectiu final] Quan arribem als 200 mecenes... gràcies a les vostres subscripcions i a la comunitat de mecenes, aquest projecte musical assumirà la plena autogestió i gaudirà d'una independència artística total! A més, els episodis del podcast Et dono casa meva també s'enregistraran en vídeo! Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

~
Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!
Cesk Freixas
28 noviembre 2022