Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cesk Freixas

Cançó d'autor i poesia

  • 59
    Mecenes

⭐ Objectius

Objectiu actual: arribar als 100 mecenes

Mecenes actuals: 59 | 59%
🟪🟪🟪🟪🟪⬜⬜⬜⬜⬜

~
🎉 ASSOLIT! [Objectiu inicial] Quan arribem als 50 mecenes... podré cobrir les despeses bàsiques per al manteniment i el funcionament d'aquest projecte musical! Eines digitals, espais de formació, estudis de so, locals d'assaig, material artístic... I podré assegurar un episodi mensual del podcast Et dono casa meva!

[Segon objectiu] Quan arribem als 100 mecenes... cada any podré publicar videoclips, documentals, concerts en directe i material audiovisual amb caràcter professional! Podré enregistrar els episodis del podcast Et dono casa meva en un estudi habilitat!

[Tercer objectiu] Quan arribem als 150 mecenes... cada any podré entrar a l'estudi per gravar senzills i cançons soltes, i cada dos anys podré enregistrar un disc, sense dependre de la quantitat de concerts, ni de les discogràfiques, els programadors o els festivals! Els episodis del podcast Et dono casa meva passaran a publicar-se cada quinze dies!

[Objectiu final] Quan arribem als 200 mecenes... gràcies a les vostres subscripcions i a la comunitat de mecenes, aquest projecte musical assumirà la plena autogestió i gaudirà d'una independència artística total! A més, els episodis del podcast Et dono casa meva seran enregistrats i editats en vídeo!

~
Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí!
Cesk Freixas
28 Novembre 2022